top of page
Søk
  • Dag Magne Veierød

Sommertur i slutten av august!


Turen begynte i Kristiansand for meg (Dag) selv om båten allerede var kommet ned dit fra Sandefjord. Det var en del urolig sjø opp til Egersund så det3 ble en del holde seg fast... I Egersund melder Stian (styrmann) sin ankomst med abstinenser om å være med et stykke. Sier ikke nei til en dyktig styrmann så det var velkomment.

Turen gikk opp til Haugesund hvor Stian hoppet av igjen og måtte tilbake på jobb. Jeg fortsatt til Leirvik på Stord. Deretter opp til Florø med ankomst ca 02:00. Noen timer i havn, tanking før fortsettelsen opp til Ålesund.

Ålesund er alltid verdt et stop selv om det til tider kan være fullt i havna. Men fant en fin plass og fikk en kort tur i byen før sengetid omtrent ved midnatt. Dagen etter i Kristiansund kommer ny eier om bord og ville være med siste biten opp til Trondheim. Veldig hyggelig og da været var like perfekt som det hadde vært med flat sjø og blå himmel gikk timene unna. Selvfølgelig ble det mye motor men slik er livet på fraktetur. Men vi seiler når vi kan.!!

I Trondheim ble vi møtte av familie som sto klar på brygga og ventet. Vi tok oss tid til litt havnemanøvrering og tillegging før finalen inn i båsen.

Takk for oppdraget og takk for turen. Håper båten bringer med seg mange timer med hyggelig seiling :)


68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page