top of page

Mannskapet

Å ha dyktig mannskap å spille på er alfa&omega i denne bransjen. Det finnes mange som "kan ta båten for deg" men vi stiller litt høyere krav.

 

 

Poenget er at det tar år å opparbeide tilstrekkelig med erfaring til å riktig kunne vurdere både båt og værforhold. Men kanskje viktigst er å vite hva man skal gjøre når ting ikke går etter planen! 

Våre skippere har denne erfaringen og lever i en hverdag der mye av denne erfaringen kommer til daglig nytte. Vi tar aldri sjanser. Vi sikrer oss ved å gjennomgå båten før avgang. Vi har rutinemessig ettersyn underveis og har kontakter langs hele kysten om noe skulle oppstå.

Nå skal det sies at det som oppstår stort sett fikses av skipper underveis og sjelden fører til forsinkelser. Men en brukt båt har gjerne en personlighet og tidligere eier har kanskje ikke vært på langtur de siste årene. Så da ligger det vanligvis en liten overraselse et sted.

Uansett, Vi får båten frem for deg og holder deg underrettet underveis. Du kan følge oss på AIS eller satelittracking om ønskelig.

Kort sagt, her er du i trygge hender !

Pål Persdal

Skipper og daglig leder

Mob: +47 952 83 659 - epost: paal@navendatransport.no

Pål har lang og variert erfaring fra jobb på større skip til seiling av både motorbåter og seilbåter.

 

Pål er også godt kjent på kysten fra Middelhavet til langt nord på norskekysten. Han har hatt mange frakteoppdrag av både seil og motorbåter. Han er tryggheten selv og du vil møte ham både som instruktør og som skipper i din egen båt om du ønsker.

 

Av sertifikater har han alt som trengs til både nasjonale og internasjonale frakteturer:

2018- Falch Nutec- Offshore Grunnleggende sikkerhetsopplæring

2013- Norsk Maritim Skole D5LA

2013- Norsk Maritim Skole ICC

1989- VHF

PålPåBrygga.jpg
magnar2.jpg

Magnar Taranger

Skipper og styreleder

Mob: +47 414 17 061  - epost: magnar@navendatransport.no

Magnar har lang erfaring med frakting av alle slags båter og har vært involvert i sjølivet fra barnsben av. Han har bosted på Bømlo og er involvert i sjølivet der og har en hverdag som skipper på brønnbåt når han ikke frakter båter. 

Magnar har vært opp og ned kysten mange ganger i alt fra mindre seilbåter til store motorbåter. Alltid i godt humør og leverer alltid båten hel og på tid så sant ikke været begrenser da.

Innehar sertifikatene: D5L, D6, ICC, VHF, IMO50 og passasjer og krisehåndtering.

Dag.jpg

Dag Magne Veierød

Skipper og administrasjon

Mob: +47 907 07 600 - epost: dag@navendatransport.no

Han har også i en årrekke jobbet som instruktør og skipper i NAVENDA SEILING AS hvor han fortsatt er daglig leder.

De siste årene har det blitt stadig mer frakting av båter av alle slag. Dag var i en periode også frakteskipper for Bavaria og hadde jobben med å flytte nye båter fra Danmark til Oslo. Mange frakteoppdrag til/fra Spania, Danmark, Sverige og Vestlandet, Nord-Norge både med eier ombord og som solotur.

 

Han har også i en årrekke jobbet som instruktør i NAVENDA SEILING AS hvor han fortsatt er daglig leder.

 

Innehar D5L, IMO50, Krisehåndtering og VHF/ROC

bottom of page