top of page

Båtleveranser

En leveranse planlegges alltid sammen med kunde. Noen transporter blir mer krevende enn andre. Både på grunn av båten men også fordi været er utenfor vår kontroll. 

 

Vår erfaring tilsier at det er en del ting som må være på plass før vi drar til havs. Båten må kunne tåle været, den må være sjødyktig og istand. Motor bør være overhalt av en mekaniker og for seilbåter må rigg være godt seilbart og tåle vinden vi møter.

 

Så en avtale består i en omforent kontrakt som også inneholder informasjon om båten. Viktig for oss å vite før avgang. Båter til salgs har gjerne ligget i havn en stund så er det noe med båten kommer det frem underveis til ny havn. Da er det godt å vite at mannskapet har vært borti de aller fleste situasjoner som kan oppstå.

Underveiskursing

Å være med på ferden kan være veldig nyttig for deg som ny eier. Da blir du godt kjent med båten under kyndig veiledning.

 

Siden vi kjenner kysten godt kan vi også anbefale strekker av turen som egner seg, alt etter hvor sjøsterk du er...  Det er ikke gøy å være sjøsyk. Men å kunne bli kjent med egen båt og gjerne få øve seg litt i havn er en god ide. Snart skal du ut på egenhånd og da er grunnleggende tips gode å ha i baklomma.

 

Våre frakteskippere jobber også som instruktører så du møter en pedagogisk person som kan forklare deg ting så du forstår beskjeden. Samt lære deg et par ting du ikke trodde du trengte å vite..

bottom of page